Wednesday 10 April 2013

Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια: Click2Pay

click2pay logo
To Click2Pay είναι ένα ασφαλές ηλεκτρονικό πορτοφόλι με παγκόσμια κάλυψη. Ιδρύθηκε το 2001 με έδρα τη Γερμανία και ανήκει στην εταιρία Wafepay, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο. Δραστηριοποιείται σε 180 χώρες και υποστηρίζει 11 γλώσσες.

Που χρησιμοποιείται το Click2Pay
Μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές σε αρκετά οnline καταστήματα.
Στείλτε χρήματα άμεσα και δωρεάν σε φίλους ή συγγενείς σας σε όλο τον κόσμο οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου.
Είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του online gaming (διαδικτυακό στοίχημα, καζίνο κλπ) .

Δημιουργία λογαριασμού
Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν. Θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Click2Pay και να πατήσετε την επιλογή "Sign Up now".

click2pay register














Στη συνέχεια θα πρέπει να εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα πεδία έχουν συμπληρωθεί σωστά και πατήστε "Συνέχεια" (continue) στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης των στοιχείων σας και σύντομα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί σας. 

click2pay register2














Πατώντας συνέχεια θα μεταφερθείτε στην επόμενη σελίδα όπου θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας.
Το Click2Pay δεσμεύει προσωρινά το ποσό των 5€ ώστε να επιβεβαιώσει ότι η κάρτα σας είναι ενεργή. Το ποσό σύντομα θα είναι εκ νέου διαθέσιμο στην κάρτα σας.
Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο οποίο ενημερώνεστε για τον προσωπικό  κωδικό του λογαριασμού σας (PAN - Personal Account Number).
Tέλος λαμβάνετε μία αυτοματοποιημένη κλήση, εισάγατε κάποιες πληροφορίες και η διαδικασία ολοκληρώνεται.

Ταυτοποίηση
Η διαδικασία είναι απλουστευμένη και ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας. Μέσω της δέσμευσης του ποσού των 5€, τo Click2Pay εξασφαλίζει ότι τα στοιχεία  της κάρτας που εισάγατε είναι σωστά και είστε ο νόμιμος κάτοχος, ενώ μέσω της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας επιβεβαιώνονται και τα προσωπικά σας στοιχεία.

Κατάθεση
Mπορείτε να καταθέσετε χρήματα μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών. Υπάρχει μία χρέωση 3%. Αντίθετα οι καταθέσεις μέσω τραπεζικής μεταφοράς, Giropay ή Ukash είναι δωρεάν.

Ανάληψη
Μπορείτε να αναλήψετε χρήματα μέσω τραπεζικής μεταφοράς με χρέωση 2.9% ή μέσω επιταγής.




0 comments:

Post a Comment