Wednesday 17 April 2013

Hλεκτρονική Μεταφορά: Western Union


Western Union logo
Η Western Union είναι η μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως στο χώρο της ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεταφέρετε χρήματα είτε μέσω του δικτύου της που αριθμεί πάνω από 150.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο σε πάνω από 185 χώρες είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της www.westernunion.gr.

Πώς λειτουργεί η Western Union - Kατάθεση
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαδικτυακές ή offline αγορές, πληρωμές ή να αποστείλετε χρήματα σε φίλους σας μέσα σε λίγα λεπτά, μεταβαίνοντας σε ένα από τα καταστήματα που έχουν το λογότυπο Western Union. Για συναλλαγές με εταιρίες/καταστήματα θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω "μπλε" φόρμα. Εσείς συμπληρώνετε το αρίστερο τμήμα και ο εκπρόσωπος της WU το δεξιό.

Western Union


















Εάν επιθυμείτε να στείλετε χρήματα σε φυσικό πρόσωπο (φίλο, συγγενή σας κλπ) θα πρέπει να συμπληρώσετε την "πράσινη" φόρμα.

                   Western Union 
Όταν πραγματοποιείτε μία πληρωμή, λαμβάνετε την απόδειξη η οποία αναγράφει τον κωδικό της συναλλαγής MTCN (αριθμός ελέγχου μεταφοράς χρημάτων). Στο site της Western Union έχετε ανά πάσα στιγμή τόσο εσείς όσο και ο παραλήπτης (αν του γνωστοποιήσετε τον κωδικό) να παρακολουθείτε την κατάσταση της συναλλαγής online ή μέσω τηλεφώνου. 

Εναλλακτικά μέσω της ιστοσελίδας της Western Union μπορείτε να δημιουργήσετε έναν online λογαριασμό. Για να κάνετε μεταφορά χρημάτων, θα πρέπει να τον συνδέσετε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

 Για να βρείτε τον πράκτορα της περιοχής σας επιλέξτε το πεδίο "Εύρεση πρακρορείου" στη σελίδα της Western Union.

Xρεώσεις
Οι χρεώσεις ποικίλουν ανάλογα με το ποσό που επιθυμείτε να μεταφέρεται και τη χώρα στην οποία θα αποστείλετε τα χρήματα.

Aνάληψη/ Λήψη Χρημάτων
Για να λάβετε χρήματα, θα πρέπει να μεταβείτε σε ένα συνεργαζόμενο πρακτορείο, προσκομίζοντας την ταυτότητα σας και τον κωδικό ΜΤCN. Δεν υπάρχει χρέωση στις αναλήψεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.westernunion.gr 






0 comments:

Post a Comment